Wat zal de CES ons dit jaar brengen?

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover: de CES – voluit: Consumer Electronics Show – in Las Vegas. De grootste beurs voor consumentenelektronica ter wereld vindt dit jaar van 6 tot 9 januari plaats. Uit welingelichte bron hebben we begrepen dat we in elk geval een nieuwe serie compactcamera’s van Sony mogen verwachten. En wellicht dat concurrent Samsung de gelegenheid aangrijpt om wat nieuwe i-Function-objectieven voor de NX-camera’s aan het publiek voor te stellen. We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte vanuit onze suite in het vijfsterrenhotel…

Lees ook:Stilte voor de camerastorm
Lees ook:Samsung NX10 wordt NX11
Lees ook:Toch nog mooie winterplaatjes..?
Lees ook:Vers van de CES
Lees ook:Geen zomervakantie bij Samsung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.