Twee nieuwe Sony Alpha-spiegelreflexen

Naast de met een vaste spiegel uitgevoerde A33 en A55 kondigt Sony ook twee nieuwe conventionele Alpha-spiegelreflexen aan. De A560 en de A580 beschikken behalve over het gerenommeerde Quick AF Live View-autofocussysteem nu ook over een Full HD-filmfunctie. Het grote lcd-scherm is verstelbaar, en de maximale fotoresolutie bedraagt 14 (A560) respectievelijk 16 (A580) megapixels. De A580 wordt in oktober leverbaar voor tegen de 800 euro. De A560 volgt begin komend jaar en moet een kleine 650 euro gaan opbrengen.

Lees ook:Toshiba kondigt snelste SD-kaart ter wereld aan
Lees ook:GoPro lanceert HERO 2018
Lees ook:Samsung EX2F vestigt lichtsterkterecord
Lees ook:Prijzen Fujifilm GF-middenformaatsysteem bekend
Lees ook:Twee nieuwe spiegelreflexen van Canon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.