Sony fotowedstrijd geopend

Bron: Sony

Sony World Photography Awards 2010 inschrijven tot 5 december

De inschrijving voor de Sony World Photography Awards 2010 is geopend. De Sony World Photography Awards zijn gericht op bevordering van het werk van professionele en amateurfotografen wereldwijd. De wedstrijd is met 60.000 deelnemers uit 139 landen één van ‘s werelds grootste fotowedstrijden. Inschrijvingen voor 2010 kunnen worden ingezonden tot 5 december 2009.

Voor meer informatie en aanmelden: http://www.worldphotographyawards.org/

Wedstrijd voor professionals

Professionals kunnen hun werk inzenden in twaalf categorieën, verdeeld over drie genres: commercie, beeldende kunst en fotojournalistiek. Uiteindelijk wordt uit de twaalf categoriewinnaars de overall winnaar gekozen. Hij/zij krijgt tijdens het SWPA gala in Cannes de felbegeerde titel L’Iris D’Or, 25.000 dollar en een professionele camera-uitrusting. Al het geselecteerde werk van de finalisten wordt tentoongesteld tijdens de Sony World Photograpy Awards Global Tour in 2010 en 2011.

Wedstrijd voor amateurs

Voor amateurs bestaat de wedstrijd uit negen categorieën, waarvan de categorie ‘Documentaire’ dit jaar nieuw is. De beste amateurfotograaf krijgt 5.000 dollar en een Sony camera-uitrusting. De categorie ‘Campaign Award 2010′ heeft dit jaar als thema: de passie en emotie van voetbal door de ogen van de fan. De winnaar wordt beloond met twee tickets voor het WK Voetbal 2010 in Zuid-Afrika, een Sony Alpha digitale spiegelreflex camera en de kans om fotograaf te worden voor een digitale campagne van Sony.

Lees ook:Sony World Photography Awards 2010: zeven x NL
Lees ook:Nederlander Roderik Henderson genomineerd voor Sony World Photography Award
Lees ook:Genomineerden Sony World Photography Awards 2009 bekend
Lees ook:Inzenden voor World Photography Awards 2013 kan nú!
Lees ook:Sony Fotograaf van het Jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.