Druiven zorgen voor diepte

Diepte in het dal

Duitsland, wijngebied. Een motorreportage voor Nederlands grootste motorblad. Het regent. Dat is lastig voor het motorrijden (glad, helm beslaat, handschoenen en uiteindelijk het pak gaan doorlekken…), maar voor het fotograferen valt het wel mee. Sterker nog, ik vind het wel een extra uitdaging om met minder ‘mooi’ weer toch goede foto’s te maken.

In een dal maak ik gebruik van het licht van ‘de overkant’. De druivenstruik aan de voorzijde zorgt voor diepte in het beeld. De kijkrichting loopt van rechtsonder naar links boven. Gemakkelijker voor ons westerlingen is van links naar rechts, maar Allah, zo kan het best een keer.
Even later rijd ik – voorzichtig – over de bochtige weg naar beneden. Op weg naar een warm café waar ze een heerlijke Milchkaffee klaarmaken.

Lees ook:‘Scherp’ gezien
Lees ook:Eenzame wandelaar
Lees ook:Kleurrijke meren
Lees ook:Faststone Image Viewer: nieuwe versie
Lees ook:Architectuur: dankbaar onderwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.