Introductie

Een FOTOBlog beginnen. Weet ik wel waar ik aan begin? Ik denk het wel – maar continuïteit is van belang en ik beschik niet altijd over mijn eigen agenda. De agenda van een freelance fotograaf en tekstschrijver wordt namelijk ook wel eens ‘verzorgd’ door één of meer opdrachtgevers. Haast, spoed, deadlines, gisteren: dat werk.

Maar: we gaan van start. Het gaat op deze FOTOBlog over fotografie. In de breedste zin van het woord, om te beginnen. Beeld, techniek, apparatuur, ontwikkelingen, trends, tentoonstellingen, opleidingen en noem verder maar op. Dagelijks twee berichtjes minimaal: ik ga mijn eigen bronnen ook goed organiseren en administreren en eventueel ook actief raadplegen. Doet iedere in fotografie geïnteresseerde PC-gebruiker mee? Dan wordt dit een FOTOBlog waar iedereen iets aan heeft!

Lees ook:Professional Imaging 2009
Lees ook:De fotograaf van de toekomst
Lees ook:Nederlands Fotomuseum heeft nieuwe website
Lees ook:Rotterdam in the Picture
Lees ook:Nederlands Fotomuseum trekt ruim 80.000 bezoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.