Inzenden voor BredaPhoto 2018

Het duurt nog een klein jaartje voordat BredaPhoto 2018 plaatsvindt, maar de voorbereidingen voor de achtste editie van dit tweejaarlijkse internationale fotofestival zijn reeds in volle gang. De organisatie roept professionele fotografen uit alle landen en van alle niveaus, van studenten tot gevestigde namen, op om werk in te zenden dat past bij het thema TO INFINITY AND BEYOND. Meer concreet: dat gaat over de technologische en wetenschappelijke vooruitgang, zowel de positieve kanten daarvan als de keerzijde. Werk dat volgens de jury een goede en originele uitwerking van dit thema vormt, wordt tentoongesteld tijdens het festival, van begin september tot eind oktober. Inzenden kan tot 1 februari. Klik hier of op het plaatje voor meer informatie.

Lees ook:Jaap Scheeren wint Somfy Photography Award 2018
Lees ook:Twee winnaars Joke Veeze Award 2017
Lees ook:Fotowedstrijd: foto’s met een verhaal
Lees ook:Olympus E-5 nu officieel
Lees ook:Winnaars ING Unseen Talent Award en Publieksprijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.