Vogels in je tuin

© V. Munier. Deze in je tuin - dat zal niet lukken....

Een ideale plek om tal van vogels te fotograferen – en vaak meer soorten dan je denkt – is… de eigen tuin. Maar hoe richt je je tuin nu zo in dat er vogels willen komen – en liefst veel verschillende soorten?

Als je geen idee hebt hoe dit te bereiken, dan biedt de Vogelbescherming een oplossing: de Tuinvogelconsulent. Deze lieden weten uiteraard veel van (tuin)vogels en vooral welke eisen de vliegende vriendjes stellen aan hun omgeving. Soms kunnen kleine aanpassingen al voldoende zijn om je tuin(tje) een stuk vogelvriendelijker te maken.

Leden van de Vogelbescherming betalen EUR 25 voor een dergelijk avies, niet leden EUR 40. Neem voor meer informatie hierover of voor het maken van een afspraak contact op met de Vogelbescherming of stuur een e-mail naar [email protected]

Lees ook:Nieuw boek: Tuinvogels fotograferen
Lees ook:Tip van de week: vogelfotografie uit de losse pols
Lees ook:Vogels rond het huis op de plaat
Lees ook:Nieuw boek: Creatief vogels fotograferen
Lees ook:Vroeg uit de veren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.