TIPA Awards 2015 bekendgemaakt

Zojuist heeft de TIPA (Technical Image Press Association) voor de vijfentwintigste keer z’n jaarlijkse Awards voor nieuwe fotoapparatuur bekendgemaakt. Er zijn inmiddels zó veel awards dat zo’n beetje elke nieuwe camera of lens in de prijzen is gevallen: zo kregen bij de spiegelreflexen de Canon EOS 7D Mark II, de Nikon D810 en D5500 en de Pentax K-S2 in verschillende subcategorieën een TIPA Award. Hier vind je alle prijswinnaars bij elkaar.

Lees ook:TIPA Awards 2016 bekendgemaakt
Lees ook:TIPA Awards: voor ieder wat wils
Lees ook:TIPA Awards 2014 uitgereikt
Lees ook:D7000 en 600D winnen TIPA Award
Lees ook:Sony grote winnaar bij EISA Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.