Sony grote winnaar bij EISA Awards

De European Imaging and Sound Association oftewel EISA, waarvan het Nederlandse fotoblad Focus al sinds het prille begin deel uitmaakt, heeft weer z’n jaarlijkse Awards bekendgemaakt. Vooral Sony valt dit jaar in de prijzen, met onder meer Awards voor de A9 (Best Camera) en RX100 V (Best Compact Camera). Maar ook Canon en Nikon sleepten Awards in de wacht, voor onder andere de EOS 5D Mark IV en EOS 77D en de D7500. De complete lijst met fotografische Awards vind je hier.

Lees ook:TIPA Awards 2016 bekendgemaakt
Lees ook:EISA reikt Awards 2015-2016 uit
Lees ook:EISA Awards voor beste fotoapparatuur bekend
Lees ook:TIPA Awards 2014 uitgereikt
Lees ook:EISA Awards 2016-2017 bekendgemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.