Sigma doet telezoom in sale

Volgens DPReview verlaagt lenzenbouwer Sigma de prijs van de vorig jaar uitgebrachte 70-200 mm F 2,8 APO EX DG OS HSM telezoom met enkele honderden euro’s. Officieel om concurrerend te blijven en de verkoopcijfers op te sturen. Maar wat ook zal hebben meegespeeld, is dat de nieuwe 70-200 mm ongeveer tweemaal zo duur is als zijn voorganger zonder beeldstabilisatie. Wat een en ander voor de Nederlandse prijzen gaat betekenen, is nog niet duidelijk, aangezien verschillende aanbieders al een flink stuk onder de introductieprijs waren gezakt.

Lees ook:D7000 vanaf heden verkrijgbaar
Lees ook:Uitverkoop begint vroeg voor camerakopers
Lees ook:iPad mini: ei van Columbus voor fotografen?
Lees ook:Apple vernieuwt bijna hele productlijn
Lees ook:Het effect van wel of geen anti-aliasfilter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.