5 redenen waarom een foto op canvas zo gaaf is

Afdrukmogelijkheden zijn volop in ontwikkeling en fototrends komen en gaan. We kunnen tegenwoordig foto’s afdrukken op aluminium, hout of plexiglas. Toch is de foto afgedrukt op canvas al jaren de populairste. Niet zo gek ook als je je bedenkt voor hoeveel verschillende doeleinden zo’n foto op canvas gebruikt kan worden. We zetten ze even voor je op een rij.

 1. Cadeau
  Een foto gedrukt op canvas is het ideale gepersonaliseerde cadeau. Denk aan een foto van jou en de jarige, zijn/haar favoriete stad of gewoon een prachtig verjaardagsboeket.
 2. Interieur
  Een foto op canvas is de ideale aankleding van een hal, slaap- of woonkamer. En aangezien je zelf je foto uitkiest, is het resultaat altijd in de juiste kleur of stijl passend bij je inrichting.
 3. Naar wens
  Een foto op canvas kun je volledig naar eigen wens ontwerpen. Bij Drukland kies je zelf uit: met of zonder baklijst, framedikte, materiaal en bedrukking. Een kind kan de was doen..
 4. Herinnering
  Een foto op canvas is de ideale manier om een mooie herinnering vast te leggen. Bijvoorbeeld die van een vakantie, een huwelijk of een ander hoogtepunt, waar je dagelijks aan herinnerd wilt worden.
 5. Zakelijk
  Een foto op canvas kan tevens verschrillende zakelijke doeleinden dienen. Bijvoorbeeld als product- of bedrijfspresentatie, als relatiegeschenk of als decoratiemateriaal in onder meer een etalage.