Gratis special effects voor je foto’s!

OnOne Software levert onder andere het pakket Perfect Photo Suite, en onderdeel daarvan is het programma Perfect Effects. Perfect Effects 8 omvat een heleboel op maat instelbare effecten, waaronder HDR-effect en vignettering, die bovendien lokaal toe te passen en te combineren zijn. Het programma werkt zowel als plug-in van Photoshop (Elements), Lightroom en Aperture als als standalone-applicatie.

Het mooiste: van het programma is nu een gratis versie verkrijgbaar, die weliswaar over wat minder toeters en bellen beschikt dan de betaalde variant maar verder vrijwel zonder beperkingen werkt (dus geen tijdslimiet of watermerk…). Natuurlijk hoopt onOne Software dat je zo lekker wordt gemaakt en ook de andere programma’s uit het pakket koopt (waaronder Perfect Portrait en Perfect B&W), temeer daar er een nieuwe versie (8.5) op komst is. Hier kun je Perfect Effects 8 Free Edition downloaden.

Lees ook:ON1 geeft gratis ‘oude’ filters weg
Lees ook:Photoshop CC, wat moet je ermee?
Lees ook:Photoshop CS6: kopen of huren
Lees ook:[Lightroom] Eerst foto’s importeren
Lees ook:Analoog op z’n digitaal

Eén reactie op “Gratis special effects voor je foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.