Photoshop CS6: kopen of huren

Zoals verwacht, arriveert Adobe Photoshop CS6 binnenkort in de winkel. De maker houdt het er voorlopig op dat de officiële release vóór eind mei uitkomt. Naast diverse nieuwe functies, waaronder Content-Aware Patch en standaard videobewerkingsgereedschappen, zouden ook de gebruikersinterface en de snelheid verbeterd zijn. Het standaard pakket gaat waarschijnlijk 799 euro kosten, terwijl je voor 1149 euro de Extended-versie in huis haalt. Upgraders zijn, ook met een wat oudere versie, in tegenstelling tot eerder verwacht toch goedkoper uit. Bestellen kan nu al. Verder kun je de software ook leasen, bijvoorbeeld via een abonnement op Adobe Creative Cloud.

Lees ook:Photoshop verhuist naar de cloud
Lees ook:Lightroom 6 en mobile voor Android
Lees ook:Photoshop CC én CS6? Geen probleem!
Lees ook:Photoshop CC: oudere versie terughalen
Lees ook:Corel werpt PaintShop Pro X9 in de strijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.