Eerste editie Unseen groot succes

De nieuwe internationale fotografiebeurs Unseen was volgens fotografiemuseum Foam, een van de initiatiefnemers, een groot succes. De beurs in de Westergasfabriek telde meer dan 22.000 bezoekers, veel meer dan de organisatoren aanvankelijk hadden verwacht. Daarnaast trokken ook de gratis programmaonderdelen op het Westergasfabrieksterrein veel bezoekers, en waren er erg positieve geluiden te horen in de media. De deelnemende galerieën uit binnen- en buitenland waren ook zeer te spreken over de beurs, onder andere dankzij een aantal belangrijke verkopen en contacten met musea en verzamelaars. De kans is dus reëel dat het niet bij een eenmalig gebeuren zal blijven.

Lees ook:Betaalbare (foto)kunst
Lees ook:Wat maakt een foto tot een succes?
Lees ook:Flitsverbod in musea gebaseerd op fabeltje?
Lees ook:Recorddrukte bij fotomuseum Foam
Lees ook:2011 recordjaar voor Foam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.