Personal drone voor selfiekickers

Drones… sommige mensen vinden ze de ultieme aanslag op het laatste beetje privacy. Maar de ware selfieverslaafde die de smartphone ontgroeid is, gaat vast watertanden bij het Kickstarter-project The Pocket Drone. Wat is er mooier om je eigen leven letterlijk uit alle hoeken vast te leggen dan je persoonlijke, opvouwbare vliegende robot, die desgewenst natuurlijk valt uit te rusten met een camera..? Dat er legio van die mensen zijn, bewijst de respons: voor het project was 35.000 dollar aan financiering nodig, maar er is met nog bijna twee maanden te gaan al ruim anderhalve ton binnen. Terwijl het project nog geen week geleden is gestart. Ondanks dat zo’n vliegende camera een kleine 600 dollar in de voorverkoop kost.

Eén nadeel: The Pocket Drone wordt in eerste instantie uitsluitend leverbaar in de VS.

Lees ook:50-megapixel middenformaatdrone
Lees ook:Nieuwe dronecamera voor professioneel gebruik
Lees ook:Bouw je eigen camera met Kano
Lees ook:Lensbaby voor iPhone op komst
Lees ook:Supergroothoek voor Neptune Art Lens-systeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.