Supergroothoek voor Neptune Art Lens-systeem

We hebben eerder geschreven over het modulaire Neptune-lenssysteem van Lomography.com: een basisunit met verwisselbare frontlensgroep. In eerste instantie kon je daarmee drie verschillende objectieven samenstellen, maar de makers beloofden dat er meer in het vat zat. En ze hebben woord gehouden, want terwijl het Kickstarter-project dat de realisatie moet financieren nog loopt, staat er al een vierde brandpuntsafstand op stapel: de Naiad 15 mm supergroothoek. Die bevindt zich nog op de tekentafel, maar je kunt ‘m gedurende de looptijd van dit Kickstarter-project voor slechts 249 dollar bijkopen – iets meer dan de helft van de toekomstige winkelprijs. Dat is ergens halverwege morgen (7 juni), dus alleen voor snelle beslissers. Dat het Neptune Convertible Art Lens System er komt, is overigens wel zeker, want van de benodigde 100.000 dollar is inmiddels dik het vijfvoudige binnen.

Lees ook:Personal drone voor selfiekickers
Lees ook:Komt analoog fotoblad in wording van de grond?
Lees ook:Bouw je eigen camera met Kano
Lees ook:35+ groothoeklens laatste loot aan Trioplan-stam
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes – vooral analoog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.