50-megapixel middenformaatdrone

Camerabouwer Hasselblad en dronefabrikant DJI slaan de handen ineen voor een drone met een heuse middenformaatcamera met 50 megapixels. De A5D-50c  camera voor luchtfotografie is voorzien van een 50 mm lens die op oneindig is vergrendeld. Het geheel is letterlijk opgehangen aan een Matrice 600 drone, die met een maximale belading van 6 kilo ideaal is voor dit soort zware jongens. Hoeveel de combi in Nederland gaat kosten, is nog niet bekend, maar aangezien de drone alleen al ruim 4500 dollar kost, zal het geen goedkope grap zijn.

Lees ook:Personal drone voor selfiekickers
Lees ook:Meer glaswerk voor Sony-full-frame
Lees ook:De drone van de toekomst!
Lees ook:Nieuwe dronecamera voor professioneel gebruik
Lees ook:Mobiel fotograferen dure grap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.