Facebook voor fotografen

Onze gulle vrienden bij PhotoShelter hebben weer een gratis gids uitgebracht, ditmaal over Facebook voor fotografen. In The Photographer’s Guide to Facebook leer je hoe je meer buzz genereert, en hoe je sociale media als Facebook kunt gebruiken om je fotografische business uit te bouwen. Uiteraard geïllustreerd met succesvolle voorbeelden. Wees wel voorbereid op regelmatige e-mails van PhotoShelter als je van hun aanbod gebruikmaakt.

Lees ook:Hoe win je een fotowedstrijd..?
Lees ook:Flickr Op in Foam
Lees ook:Lomo’Instant App – van analoog naar digitaal (!)
Lees ook:Nobody LIKES me (snif…)
Lees ook:Wat maakt een foto tot een succes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.