Fotowedstrijd voor vrouwelijke fotografen

Picfair is een beeldagentschap/ stockbureau nieuwe stijl dat eerlijke prijzen, voor aanbieders en kopers, hoog in het vaandel heeft staan. Omdat ze altijd op zoek zijn naar nieuw talent én vinden dat vrouwelijke fotografen op het professionele vlak nog steeds onderbelicht blijven, schrijft Picfair een speciale Women Behind the Lens-fotowedstrijd uit. Vrouwelijke fotografen uit alle landen, beroeps en amateur, kunnen meedoen. Er zijn diverse categorieën en je foto’s komen meteen in de Picfair-beeldbank terecht om zo ook daar het glazen plafond te helpen doorbreken. Waar je zelf je eigen prijzen kunt vaststellen – Picfair telt daar slechts 20 procent commissie bovenop – en het copyright blijft bij jou. Je kunt vanaf heden tot 26 november inzenden, en de beste foto’s worden onder andere tentoongesteld in de Guardian Media and News Gallery in Londen. Klik hier of op het plaatje voor meer informatie.

Lees ook:Cameratas voor vrouwelijke fotografen
Lees ook:Wedstrijd voor vrouwelijke fotojournalisten
Lees ook:Nieuw foto agentschap in Amsterdam
Lees ook:Sneeuw in grafisch zwart-wit
Lees ook:Verkoop je foto’s via qohz!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.