Wie is/wordt de beste fotograaf van Nederland?

© Michael Echteld, Nederland, 1e plaats Nederlands National Award, Sony World Photography Awards 2015.

De Sony World Photography Awards hebben zich in korte tijd ontwikkeld tot een van ‘s werelds grootste en meest prestigieuze fotowedstrijden. Er is ook een speciale Nederlandse competitie in de vorm van de National Award. Je kunt tot 5 januari inzenden voor de Nederlandse National Award, waarmee je gelijk deelneemt aan de Open Competition van de internationale wedstrijd.

De prijs die de winnaar van de National Award in het vooruitzicht heeft, is niet mis: de spraakmakende Sony A7R II systeemcamera met z’n full-framesensor met ruim 42 megapixels plus publicatie in het Sony World Photography Awards’ Winners-boek. Voor meer informatie over de Sony World Photography Awards én de National Award en om mee te doen klik je hier. Hierboven de foto van de Nederlandse winnaar van afgelopen jaar.

Lees ook:Max van Son wint SWPA Netherlands National Award
Lees ook:Mirella Lukens wint National Award bij SWPA
Lees ook:Sony fotowedstrijd geopend
Lees ook:Nog één maand inzenden voor Sony World Photography Awards
Lees ook:Sony World Photography Awards 2010: zeven x NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.