Hans Withoos – The New Romantics

Onder de titel The New Romantics laat de Nederlandse mode- en reclamefotograaf Hans Withoos mysterieuze en vaak surrealistische foto’s zien, met modellen die als archetypes zijn afgebeeld in een kleurrijke droomwereld. Daarbij speelde behalve beeldbewerking achteraf ook de styling vooraf een sleutelrol. Jolanda Cats en Al Benmira tekenden voor de betoverende styling en visagie. Op de lange lijst met props stond onder meer een jurk van mensenhaar.

The New Romantics van Hans Withoos is van 29 juni t/m 10 augustus te beleven in Eduard Planting Gallery in Amsterdam. De galerie aan de Eerste Bloemdwarsstraat is woensdag t/m zaterdag geopend van één tot zes.

Hans Withoos – Alfkona. Courtesy Eduard Planting Gallery

Lees ook:Withoos meets Withoos
Lees ook:Withoos meets Withoos in Westfries Museum
Lees ook:Foto Hans Withoos wint internationale fotoprijs
Lees ook:Micky Hoogendijk exposeert op KunstRAI
Lees ook:The Other Side of Fear is Freedom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.