Standaardlens en telezoom voor Sony E-camera’s

Voor Sony-systeemcamera’s met een E-vatting, met name full-framemodellen uit de A7-serie, brengt de Japanse elektronicareus een tweetal nieuwe objectieven uit. De FE 70-300 mm F 4,5-5,6 G OSS is een telezoom met beeldstabilisatie. Een limiter-schakelaar levert bij onderwerpen verder weg een snellere scherpstelling op, de behuizing is weerbestendig en de optische constructie moet aan de hoogste eisen voldoen. Met een adviesprijs van 1450 euro is dit dan ook geen budgettelezoom. De FE 50 mm F 1,8 is een nieuwe standaardlens – een goedkoper (± 300 euro) en lichter alternatief voor de 55 mm F 1,8 Zeiss. Beide objectieven moeten volgende maand leverbaar worden.

Lees ook:Zeiss-objectieven voor Sony A7-serie
Lees ook:Nieuwe lenzen en firmware voor Fujifilm GFX 50S
Lees ook:AF-reportagegroothoek van Samyang voor Sony
Lees ook:Zes nieuwe Zeiss-lenzen voor full-frame
Lees ook:Twee nieuwe lichtkanonnen van Olympus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.