Keiharde knaken terug van Samsung

De Samsung NX20 is een mooie systeemcamera: 20 megapixels, verstelbaar amoled-scherm, elektronische zoeker, Wi-Fi… Maar met een adviesprijs van een kleine 1100 euro voor de body + kitzoom en een straatprijs van zo’n 900 euro is-ie misschien vergeleken met de concurrentie een tíkkeltje overpriced

Bij Samsung lijken ze nu ook in te zien dat als ze de grootste op de systeemcameramarkt willen worden, er op dat vlak toch concessies moeten worden gedaan. Dus loopt er de hele maand september een cashbackactie, waarbij de korting achteraf kan oplopen tot 200 euro voor genoemde NX20. Maar ook op andere modellen, waaronder de NX210 en NX1000, valt voordeel te behalen. Klik voor meer informatie op deze link.

Wel trokken we onze wenkbrauwen op bij deze clausule onder de voorwaarden: “Samsung streeft ernaar het Voordeel binnen de 6 – 8 weken af te leveren OF persoonlijk aan de Deelnemer te overhandigen.” Wat moeten we ons daarbij voorstellen..? De Koreaanse CEO en z’n entourage plus een cameraploeg met een stapeltje flappen op de stoep..?

Lees ook:Sinterklaas en kerstman vroeg bij Canon en Pentax
Lees ook:Cashback-time bij Canon
Lees ook:Nederlandse prijs Adobe-fotografieprogramma bekend
Lees ook:Sint en Kerstman in crisistijd prijsbewust
Lees ook:Klinkende kerstkorting bij Pentax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.