Sinterklaas en kerstman vroeg bij Canon en Pentax

Of het aan de pessimistische consument, de moordende concurrentie, het kerstgevoel of de komst van een nieuw topmodel ligt, weten we niet. Maar Pentax biedt ook dit jaar kopers van de K-5 spiegelreflex of Q-systeemcamera een cashbackactie, in de vorm van 100 euro retour op het aankoopbedrag. De actie loopt vanaf 1 november tot 31 december. Klik hier voor meer informatie.

Canon wil kopers van een EOS-spiegelreflex over de streep trekken met cashbacks op objectieven en accessoires. Het voordeel kan naar verluidt oplopen tot 1200 euro – we zullen maar niet vragen wat we daarvoor moeten kopen… Van 1 november t/m 31 januari; meer informatie vind je hier.

Lees ook:Sint en Kerstman in crisistijd prijsbewust
Lees ook:Sinterklaas vroeg bij Canon
Lees ook:Cashback-time bij Canon
Lees ook:Cashbackacties in crisistijd
Lees ook:Tip van de week: tips voor Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.