Olympus E-450: je blijft fotograferen…

Gratis externe harde schijf bij aankoop van een Olympus E-450

Olympus E-450

Olympus E-450

Consumenten die tussen 1 juni 2009 en 31 juli 2009 een E-450 aanschaffen, kunnen bij Olympus een gratis Mobile Drive XXS van Freecom aanvragen. Om deze harde schijf te ontvangen, dienen ze het speciale aanvraagformulier volledig ingevuld op te sturen naar Olympus samen met een kopie van het aankoopbewijs en de originele streepjescode van de verpakking.

Freecom Mobile Drive XXS
De Mobile Drive XXS van Freecom is de kleinste 2,5-inch harde schijf ter wereld en is onlangs nog onderscheiden met een prestigieuze Red dot Design Award. Het is een ideaal opslagmedium voor kostbare foto’s, en vormt daarmee dé perfecte aanvulling op een nieuwe D-SLR-camera.

Olympus E-450
De Olympus E-450 digitale spiegelreflexcamera combineert de superieure kwaliteit van een E-System D-SLR-camera met het gebruiksgemak van een compactcamera.

500 Gb opslagruimte: dat zijn heel veel foto's!

500 Gb opslagruimte: dat zijn heel veel foto

En daarmee haalt de E-450 in iedereen een kunstenaar naar boven. Dit model zit boordevol handige functies die zelfs beginners stimuleren om creatief te werk te gaan. De drie ingebouwde creatieve filters staan garant voor fraaie effecten en werken eenvoudig met één druk op de knop. Verder is de Live View-weergave op de LCD ideaal bij het bepalen van het opnamekader. Uiteraard maakt de E-450 optimaal gebruik van alle innovatieve E-System-technologieën van Olympus.

Lees ook:Nieuw: Olympus E-450
Lees ook:Mobiele harde schijf met Wi-Fi
Lees ook:Tip van de week: opgeruimd staat netjes!
Lees ook:Tip van de week: opslag
Lees ook:Duiken tijdens Hiswa met Olympus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.