Fujifilm X20 en X100S met hybride autofocus

De Japanse site Digicame-info heeft weer eens voortijdig de hand weten te leggen op een paar plaatjes van de Fujifilm X20, die over enkele dagen officieel het licht zou moeten zien. Net als de grotere broer X100S beschikt deze opvolger van de X10 volgens Photo Rumors over een hybride autofocussysteem (zowel contrast- als fasedetectie). Geen overbodige luxe, want met name de X100 stond te boek als niet bepaald snel. De vraag is of en wanneer ook de systeemcamera’s X-E1 en X-Pro1 of hun opvolgers een dergelijke AF-boost mogen verwachten. Verder zou zowel de X20 als de X100S worden uitgerust met een X-Trans-sensor. De X100S krijgt naar verluidt verder een betere elektronische zoeker plus een ‘digitaal deelbeeld’ voor een secuurdere handmatige scherpstelling.

Lees ook:EOS M krijgt 2x zo snelle AF door firmware-upgrade
Lees ook:Instapversie Fujifilm X-Pro1 op komst
Lees ook:Stilte voor de camerastorm
Lees ook:Fujifilm X30: elektronische zoeker en verstelbaar scherm
Lees ook:Samsung NX30 en superlichtsterke zoom

0 reacties op “Fujifilm X20 en X100S met hybride autofocus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.