FOTOworkshop ‘Spanje Puur’

Paradijselijk in de bergen gelegen (500m)

Paradijselijk in de bergen gelegen (500m)

Van woensdag 11 tot en met woensdag 18 augustus 2010 vindt in de bergen bij Valencia (Spanje) een FOTOworkshop plaats onder de titel Spanje Puur. We verblijven hiertoe in een puur Spaanse finca annex olijvenboerderij in de bergen ten westen van Valencia. Een week lang maken we hier onder haast paradijselijke omstandigheden kennis met het Spanje van de Spanjaarden. Tegelijk leren we met de dag beter fotograferen dankzij de enthousiaste steun en tips van fotograaf en fotografiedocent Willem Laros.

Finca-Forata - olijvenboerderij

Finca-Forata - olijvenboerderij

Uitvalsbasis is Finca-Forata (Nederlands beheer, Ineke en Erik): Yátova, Valencia. Dagelijks gaan we op pad om te fotograferen en elke dag worden de resultaten besproken.

Op het programma staan onder meer een bezoek aan een natuurgebied, we gaan landschappen en dorpjes fotograferen en we zijn een dag in fotogeniek Valencia. Tussendoor is er gelegenheid om te zwemmen (zwembad, meer), te wandelen of gewoon even lekker niets te doen.

De omgeving van Finca-Forata zelf biedt al heel veel mogelijkheden voor schitterende fotografie. Er is veel natuur. Een ontmoeting met gemzen, slangen en diverse soorten vogels behoort tot de mogelijkheden. Dagelijks gaan we vroeg van start. Rond 13 uur is er de lunch (onderweg of in Finca-Forata) en genieten we onze siësta. Om 20.00 uur schuiven we aan voor het diner (kok inbegrepen).

Het minimum aantal deelnemers is 12 (maximum 14). We reizen met twee comfortabele busjes: één wordt er afwisselend bestuurd door twee deelnemers, de ander door fotograaf Willem Laros (met GPS).

Zwembad, uitzicht, natuur....

Zwembad, uitzicht, natuur....

Finca-Forata verzorgt alle informatie over de boekingen, het verblijf, de meerpersoonskamers e.d.

Alle informatie over Finca-Forata: hier.

Prijs: vanaf € 955 (bij 14 deelnemers).

Inclusief: + retour vliegticket NL – Spanje (!) + transfers vliegveld – Finca-Forata + alle maaltijden + kok die alle maaltijden bereidt + zwembad + workshop en begeleiding fotograaf Willem Laros + huur comfortabele busjes.

Niet inbegrepen: drankjes en hapjes uit de bar, drinken bij maaltijden, maaltijden Valencia, persoonlijke uitgaven.

Inschrijven: tot 14 mei 2010. (Bij niet doorgaan wordt volle bedrag terug betaald). Deelname is definitief na aanbetalen van € 250 bij aanmelding. Overige voorwaarden: Finca-Forata.

Lees ook:FOTOrondreis Amerika!
Lees ook:Motor/fotoreis Denemarken
Lees ook:Wildlife fotoworkshops in Zuid-Afrika
Lees ook:Natuurfototentoonstelling in Roosendaal
Lees ook:Moto | Fotodag in West-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.