Moto | Fotodag in West-Brabant

Motor en fotografie: heerlijke combinatie

Motor en fotografie: heerlijke combinatie

Op zaterdag 3 oktober houden we een dag voor fotograferende motorrijders. Of voor motorrijdende fotoliefhebbers: je mag zelf kiezen. Fotograferende duopassagiers (m/v) zijn natuurlijk ook welkom

Onder leiding van fotograaf Willem Laros (o.a. Moto73) gaan we ons verdiepen in de digitale fotografie. ‘s Morgens een stukje theorie, ‘s middags rijden we met de motoren naar enkele leuke plekken en gaan we het geleerde gelijk in praktijk brengen. Let wel: een volleerd fotograaf worden lukt niet in een dag, maar je komt op deze dag wel héél wat te weten van je digitale camera (compact en spiegelreflex). We besteden natuurlijk ook aandacht aan het fotograferen van rijdende motoren.

Meer over Willem Laros vind je op www.willemlaros.nl en in de huidige en volgende Moto73 (Denemarken en Madrid). In april 2009 kreeg Laros de VisitEngland Press Photo Award ’08-’09 uitgereikt voor zijn reportage in Moto73 over Hadrian’s Wall. Hij verzorgt verder fotoreizen en -workshops in safaripark Beekse Bergen, Diergaarde Blijdorp en Zuid-Afrika.

Globale dagindeling

vanaf 10:00 uur ontvangst / koffie

10:30 – 12:30 uur theorie

12:30 – 13:00 uur lunch (broodjes / melk)

13:00- 16:00 uur motorrijden / maar vooral ook fotografen*

16:00 – 17:00 uur nabespreken/vragen

Alle deelnemers krijgen de gelegenheid enkele foto’s op te sturen, die op een aparte website zullen worden gezet met commentaar van Willem Laros.

Kosten

Deelname aan deze Motorhuis Seppe Moto|Fotodag kost slechts € 45,- per persoon, inclusief koffie/thee/lunch/cursus/nabespreking.

Aanmelden

Stuur – uiterlijk op maandag 28 september – een e-mail naar [email protected] met daarin het aantal personen met naam en merk / type camera waarmee wordt deelgenomen. De aanmelding is definitief na het storten van EUR 45 p.p. op Raborekening 122505638 t.n.v. Motorhuis Seppe, Bosschenhoofd o.v.v. Moto/fotodag. Het aantal deelnemers is uiteraard beperkt, dus wacht niet te lang! Na betaling ontvang je tijdig een bevestiging van je deelname.

Lees ook:Motor/fotoreis Denemarken
Lees ook:FOTOworkshop ‘Spanje Puur’
Lees ook:Natuurfototentoonstelling in Roosendaal
Lees ook:Natuurfoto’s in Roosendaal
Lees ook:Fotoworkshops in Beekse Bergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.