Gratis een dag een PEN proberen

Olympus Pen

Olympus Pen

De Olympus PEN gratis een dag op proef – Olympus lanceert unieke LEEN-EEN-PEN actie

Olympus wil het brede publiek graag kennis laten maken met de Olympus PEN, de nieuwe revolutionaire camera die 16 juni jl. werd geïntroduceerd. En om het de mensen gemakkelijk te maken, biedt Olympus consumenten nu de mogelijkheid om de nieuwe Micro Four Thirds-camera gratis een dagje te testen.

Op 16 juni heeft Olympus de PEN op de markt gebracht: een digitale camera met uitwisselbare objectieven maar zónder spiegelbox. Dit eerste baanbrekende Micro Four Thirds-model maakt grote indruk met het compacte formaat, de retrostijl en het ongekende gebruiksgemak – en biedt dezelfde geweldige kwaliteit als een spiegelreflex. Deze nieuwe ultracompacte camera is ook geschikt voor het maken van films van HD-kwaliteit waarbij de scherptediepte kan worden aangepast en creatieve filters kunnen worden toegepast, net als bij foto-opnamen.

LEEN-EEN-PEN actie

Om iedereen de kans te geven om de voordelen van de PEN zelf te ervaren, heeft Olympus een actie opgezet onder naam ‘LEEN EEN PEN’. In het kader van deze actie kunnen consumenten de PEN een dagje lenen. Gratis en zonder enige verplichting tot aankoop. ‘Zien is geloven’ is een veelgehoord motto, en Olympus is ervan overtuigd dat klanten na het testen zo enthousiast zullen dat menigeen de camera direct zal willen kopen.

PEN Promo Tour

Aanmelden voor de testdag kan uitsluitend tijdens de speciale PEN Promo Tour die nog tot en met eind oktober door het land trekt. Tijdens deze toer kunnen bezoekers de camera en de vele accessoires bij de truck komen bekijken. Ook kunnen ze met al hun vragen terecht bij de deskundige medewerkers die alle geheimen van de PEN kennen. En wie zijn NAW-gegevens achterlaat bij de Promo Truck wordt door Olympus uitgenodigd voor een gratis testdag.

Olympus stuurt deze bezoekers na hun bezoek aan de truck een e-mail met het adres van een fotozaak en een week waarin ze de camera een dagje kunnen testen! Wanneer ze met dit mailbericht naar de genoemde winkel gaan, mogen ze de PEN een dag mee naar huis nemen. Omdat de belangstelling voor deze ‘LEEN-EEN-PEN’-actie groot zal zijn, worden de camera’s uitgereikt op een ‘first-come, first-served’ basis. Het is dus zaak om er snel bij te zijn!

Overnachting in de ‘Govert de Roos Suite’ van het American Hotel

Wie zijn NAW-gegevens achterlaat tijdens de PEN Promo Tour maakt ook nog kans op een gratis overnachting ter waarde van EUR 250 in de ‘Govert de Roos Suite’ van het American Hotel in Amsterdam. Olympus verloot namelijk 10 fantastische arrangementen onder alle consumenten die zich registreren in de Promo Truck.

Informatie over de PEN Promo Tour is beschikbaar op de website www.olympus-pen-promo-tour.nl. Hier vindt u ook een overzicht met data, tijden en locaties.

Lees ook:PEN tour gaat nog door
Lees ook:Hands-on tijdens de Nikon D850 Road Tour
Lees ook:Olympus PEN op proef: unieke actie
Lees ook:Olympus E-450: je blijft fotograferen…
Lees ook:Duiken tijdens Hiswa met Olympus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.