Spionagecamera van Minox

MINOX presenteert het nieuwste speeltje voor de aspirant OO7. De naam is SpyCam, Digital Spycam. Deze digitale spionagecamera met minimalistisch design herbergt opmerkelijke features in zijn miniatuurformaat van 8 x 3 x 2 cm.
Met zijn resolutie van vijf miljoen pixels kan de Digital SpyCam wedijveren met de ‘traditionele’ digicompacts. Het toestel is uitgerust met een 42mm objectief met diafragma-opening f/2.8.
De heldere optische zoeker laat toe om snel te kijken en raak te klikken, zelfs in schemerlicht.
Is er niet genoeg licht, dan treedt de ingebouwde flitser in actie. Er kan ook een losse flitser opzij op de camera bevestigd worden.
Op het discrete 1,5″ monitorscherm kunnen de gemaakte shots en filmpjes bekeken worden.
De gegevens worden veilig opgeslagen op micro SD-kaartjes met capaciteiten tot 16GB of in het interne geheugen van 128 MB. Geheime code www.minox.com geeft toegang tot meer gedetailleerde info over dit nieuwe digitale cultobject. Open de Jpeg’s in bijlage om de hand te leggen op onthullende beelden in hoge resolutie. Nog een tip van ingewijden : via www.license-to-shoot.com kan je je aansluiten bij een internationaal netwerk van ‘Minox-agenten’ en spionagebeelden uitwisselen.

De prijs van dit Bond-speeltje: rond de EUR 250,-.

Lees ook:My Passport Wireless: imagetank nieuwe stijl
Lees ook:Vier lenzen voor 3D
Lees ook:RAW voor Powershot SX1 IS
Lees ook:Imagetank met SSD van Western Digital
Lees ook:Canon wint prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.