My Passport Wireless: imagetank nieuwe stijl

Met de My Passport Wireless blaast Western Digital de imagetank nieuw leven in. Die digitale opslagruimte voor onderweg was minder populair geworden door de komst van goedkopere geheugenkaarten met meer opslagcapaciteit, maar ook een 64 GB kaart zit een keer vol en een back-up is nooit weg. De My Passport Wireless beschikt behalve over USB 3.0 ook over Wi-Fi, een SD-kaartsleuf en een ingebouwde oplaadbare batterij om alles aan de gang te houden. Dat hij wat groter en zwaarder (250-350 gram, afhankelijk van het model) is dan een reguliere My Passport-harde schijf, neem je natuurlijk voor lief. De Western Digital My Passport Wireless wordt in de loop van deze maand leverbaar in capaciteiten van 500 GB tot 2 TB voor prijzen tussen 160 en 250 euro.

Lees ook:Imagetank met SSD van Western Digital
Lees ook:Mobiele Seagate-harddisk met 5 terabyte
Lees ook:Opslagruimte voor kleinbehuisden
Lees ook:Meer nieuws van elektronicabeurs CES
Lees ook:Mobiele harde schijf met Wi-Fi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.