FLTR: nieuw weekblad voor smartphonefotografie

Het kon bijna niet uitblijven: een speciaal weekblad (!) voor smartphonefotografie. FLTR is een spin-off van het gerenommeerde British Journal of Photography – het oudste nog bestaande fotoblad ter wereld, dat z’n activiteiten eveneens voor een substantieel deel heeft verlegd naar het web. FLTR is gebaseerd op de filosofie dat de beste camera de camera is die je altijd bij je hebt, en omvat behalve tekst (interviews, workshops, tests) vanzelfsprekend ook veel beeld, waaronder lezersfoto’s.

Uiteraard verschijnt het ‘blad’ alleen in smartphone-formaat, maar curieus is dat de makers zich (voorlopig?) beperken tot de iPhone. FLTR is verkrijgbaar via Apple’s iTunes App Store. Een jaarabonnement gaat € 15,99 kosten, maar je kunt ook eerst een gratis proefabonnement proberen.

Lees ook:HEMA introduceert #mobileprint
Lees ook:Metro betaalt voortaan voor lezersfoto’s
Lees ook:Zoom.nl-website is vernieuwd
Lees ook:Olympus PEN E-PL7: systeemcamera voor selfiekickers
Lees ook:Tip van de week: cameratests

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.