Bijladen en onthaasten op BrandBazaar

BB16_5715

In The BOX in Amsterdam vond vrijdag weer de BrandBazaar plaats, waar diverse trendsetters en toekomstige trendsetters de gelegenheid aangrepen om zich onder de vlag van hun pr-bureau te presenteren. Helaas had cameraproducent Pentax, vorig jaar nog present, ditmaal op de valreep verstek laten gaan. Toch viel er voor de techneut nog genoeg te genieten, zoals de 360fly 360 graden actioncam (boven).BB16_2_5735

Voor de fanatieke smartphone- en tabletgebruikers onder ons had Allocacoc, een jong technologiebedrijf uit Delft, de compacte PowerUSB-hub demonstratieklaar (onder), waarop je maar liefst vier USB-apparaten kunt aansluiten om data uit te wisselen of de accu’s op te laden, thuis of op reis. De nauwelijks minder compacte Portable-variant beschikt zelfs over een krachtige ingebouwde accu om ook zonder stopcontact te kunnen bijtanken.

Maak je liever verre reizen in een wat meer onthaast tempo, dan hebben de dames van Grass and Canvas wellicht iets van je gading, zoals de fraaie camerariem van echt leer op de foto hiernaast. Leuk voor videomakers, vloggers, musici en audiofielen: de hippe en betaalbare microfoons van Blue.

BB16_5719

Lees ook:Tip van de Week: plenty energie
Lees ook:Luxe actioncam van TomTom
Lees ook:Tip van de week: nooit zonder stroom
Lees ook:Panasonic GX800 biedt 4K-video in pocketformaat
Lees ook:‘De kleinste studioflitser ter wereld’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.