Nieuwtjes van het fotofront

De Nikon Speedlight SB-700 flitser, opvolger van de bekende SB-600, moet de komende dagen in de winkel arriveren. Cashbackacties: misschien dat het aan de naweeën van de kredietcrisis ligt, maar het loopt nog niet echt storm. De cashbackactie van de Duitse Pentax-importeur – tot 150 euro retour op de nieuwe spiegelreflexmodellen – is inmiddels ook in Frankrijk en Engeland opgepikt. De Nederlandse importeur zwijgt vooralsnog in alle talen.

Komend weekend vindt in Utrecht de ZOOM.experience plaats. Laten we hopen dat de NS de zaakjes op orde heeft, want er zit sneeuw in de lucht… Er schijnen nog kaarten over te zijn, want lastminutebestellers krijgen als voorschot op sinterklaas een extra kaart gratis. Deze actie geldt helaas alleen voor abonnees. Maar je kunt als blog-lezer wel nog steeds met korting bestellen.

Wie denkt dat ik m’n eigen toko promoot, kan ik overigens geruststellen. Per 1 december stap ik over naar Focus, eveneens als eindredacteur: m’n ouwe baas achterna. Mag ik gelijk meewerken aan nummer 1500, als opmaat naar het honderdjarig jubileum. En de ZOOM.experience is aan mij persoonlijk eerlijk gezegd nooit zo besteed geweest…

Lees ook:Programma ZOOM.experience bekend
Lees ook:Fotosurprises voor de sint
Lees ook:Je eigen fotoboek met Bookify
Lees ook:Zoom.nl-website is vernieuwd
Lees ook:Kaarten ZOOM.experience met korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.