Designprijs voor Canon

Bron: Canon

Designprijs voor Canon

Designprijs voor Canon

Canon investeert veel in het gebruiksgemak van zijn producten en zorgt ervoor dat ze fantastische resultaten opleveren. Dit streven is bekroond. Canon heeft namelijk design awards gewonnen voor de Digital IXUS 110 IS en PowerShot E1.

De International Forum Design (iF) Awards worden al meer dan 50 jaar uitgereikt. Binnen de industrie worden ze gezien als een van de meest prestigieuze design awards. De jury van de iF Awards selecteert de beste internationale ontwerpen van 2500 inschrijvingen uit meer dan 30 landen.

De Digital IXUS 110 IS won een gouden iF award voor het ontwerp van zijn interface waarmee gebruikers de camera snel en makkelijk kunnen bedienen en waardoor ze nooit meer een opname hoeven te missen. De jury was zeer onder de indruk van de mogelijkheid om foto’s te selecteren door simpelweg met de camera te schudden.

De PowerShot E1 werd aanbevolen voor de eenvoud van het verpakkingsontwerp, inclusief de moeite die Canon heeft gedaan om de hoeveelheid verpakking aanzienlijk te verminderen.

Met deze erkenning wordt Canons streven naar de bedrijfsfilosofie ‘Kyosei’ aangetoond. Dit is een initiatief waarmee in alle vestigingen van Canon een aantal strategieën en maatregelen wordt geïntroduceerd om het effect op het milieu tot een minimum te beperken.

Lees ook:Canon wint prijzen
Lees ook:Minder is soms méér, aldus Canon
Lees ook:Canon gaat kleurig de herfst in
Lees ook:Nieuwe compactcamera’s van Canon
Lees ook:RAW voor Powershot SX1 IS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.