Tiengemeten: natuurFOTO wandelingen in 2010

Tiengemeten: een oase van rust

Het natuureiland Tiengemeten 2010 – ten zuiden van Zuid-Beijerland – is een geweldige plek om te wandelen, te genieten van de rust, te luisteren naar de vogels, je boterham zittend op het gras op te eten en … te fotograferen!

Dat laatste gaan we in 2010 opnieuw doen: op de zaterdagen 15 mei, 26 juni, 18 september en 16 oktober. Het programma, heel grof, begint om 10:00 uur met de overtocht met de pont. Aan de overkant bezoeken we het bezoekerscentrum, waarna we in westelijke richting wandelend en fotograferend vertrekken.

Gevraagd en ongevraagd zal ik tips geven die kunnen leiden tot betere fotografie. Of tot een betere beheersing van je digitale camera. De beste resultaten worden behaald met een camera met voldoende instelmogelijkheden, zoals elke spiegelreflexcamera en de meer uitgebreide compactcamera.

De lunch – inbegrepen – genieten we bij de Herberg (en natuurcamping) op Tiengemeten. Om 17 uur nemen we de pont weer terug. Na afloop maak ik voor de deelnemers een webalbum met enkele foto’s per deelnemer, voorzien van mijn commentaar.

Informatie en opgeven: via SNP

Lees ook:Vragen over fotografie? Stel ze via deze site!
Lees ook:Hoe zoek je jouw ideale camera uit?
Lees ook:SNP: fotograferen op locatie
Lees ook:Fototip 1|500: pixels
Lees ook:Rineke Dijkstra in De Pont in Tilburg

3 reacties op “Tiengemeten: natuurFOTO wandelingen in 2010

 1. Meindert van Dijk

  Beste Willem,

  Om ongewenste verwarring te voorkomen verzoek ik je om geen gebruik meer te maken van het begrip “Natuurfotowandelingen” of – zoals jij schreef – “NatuurFOTO wandelingen”. Dit is zowel mijn bedrijfs- als produktnaam.

  Met vriendelijke groet,
  Meindert van Dijk
  http://www.natuurfotowandelingen.nl

    /   Beantwoorden  / 
  1. Willem Laros

   Kan helaas niet aan dit verzoek voldoen. Natuurfotowandelingen is een algemeen begrip – je koos een verkeerde naam. Ik zal dit begrip blijven gebruiken, o.a. om mijn activiteiten op Tiengemeten voor SNP aan te prijzen.

   WL

     /   Beantwoorden  / 
 2. Meindert van Dijk

  Beste Willem,

  Natuurfotowandelingen is beslist GEEN algemeen begrip. Ik heb het woord/begrip jaren geleden zelf bedacht én laten registreren. Wanneer je gaat zoeken op internet (Google) of in Van Dale zul je zien dat het daar niet voorkomt of alleen in relatie tot mijn Natuurfotowandelingen.

  ‘Natuurfotowandelingen’ is bovendien zowel mijn officiële bij de Kamer van Koophandel geregistreerde handelsnaam als productnaam. Gebruik van het begrip Natuurfotowandelingen door jou in relatie met soortgelijke activiteiten is daarom verwarrend voor mijn potentiële klanten en daarom wettelijk niet toegestaan. Met die verwarring werd ik afgelopen weekend al geconfronteerd!

  Het lijkt mij verstandig eventuele nadere reacties rechtstreeks aan mij te mailen ([email protected]).

  Met vriendelijke groet,
  Meindert van Dijk

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.