PENTAX OPTIO E80 : sterk staaltje van eenvoud en gebruiksgemak

Bron: Pentax

Absolute beginners kunnen moeiteloos aan de slag met het nieuwe basic model Optio E80. Het is voorzien van extra grote bedieningsknoppen, een ruime en heldere 2,7 inch LCD-monitor en intuïtieve navigatiemenu’s met grote letters en iconen. In de groene gebruiksstand neemt de camera alle instellingen voor zijn rekening, gemakkelijker kan niet.

De E80 mag dan bedoeld zijn voor zorgeloos kiekplezier, er schuilen heel wat verrassend geavanceerde functies in zijn kleine body : neem nu de HD-videomodus met een cadans van 15 bps én met stabilisatie, een tot nu toe ongeziene feature op een instapmodel. En de gevorderde gezichtsherkenning, met een speciale stand voor bustes. Altijd staat de digitale stabilisatie klaar om de gevoeligheid te verhogen tot 6400 ISO om zo onder alle omstandigheden waasvrije beelden te produceren.
De E80 haalt zijn energie uit overal verkrijgbare AA batterijen en biedt het comfort van een zeer lange gebruiksduur : met 1 set alkalinebatterijen maak je gemakkelijk 200 foto’s, met lithiumbatterijen zelfs 600.
De E80 is voorzien van een krachtige 10 MP-sensor, en een 3x optische zoom die reikt van een lichte 31,5mm groothoek tot 94,5mm tele.

De Pentax Optio E80 gaat vanaf september in verkoop, in de kleuren zwart, zilver en wit.

In verkoop vanaf september.

Richtprijs : 119 euro.

Lees ook:Pentax Optio E70
Lees ook:Nieuw: Pentax Optio E90
Lees ook:Nieuwe Selphy printers van Canon
Lees ook:PENTAX OPTIO WS80 : outdoorspecialist
Lees ook:Pentax Optio E70L

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.