Op zoek naar een nieuwe video camera?

fVlbiOVj_400x400Met de lente in zicht is het weer tijd om mooie video’s te maken. Strak blauwe lucht, warm zonnetje en bloemetjes in het gras. Veel mensen kiezen ervoor om in deze tijd een bruiloft of een groot feest te geven. Deze prachtige momenten wil je blijven herinneren. Daarom is het een leuk idee om dit vast te leggen. Een  video camera is hier heel geschikt voor.

Bij CameraTools hebben ze een ruime keuze aan Pro Video Camera’s. Met de merken Sony, Canon, BlackMagic, JVC en Panasonic is er voor elke liefhebber wel wat te vinden. Door de compactheid van deze videocamera’s, is het makkelijk mooie en professionele beelden te maken. Je kunt een Pro Video Camera voor verschillende gelegenheden gebruiken. Zo kun je er in de studio mee filmen, maar ook buiten. Een interview is ook heel goed af te nemen met een Pro Video. De camera’s hebben standaard een 8-bit kleurdiepte. CameraTools heeft ook camera’s met 12-bit kleurdiepte in het assortiment.

Bij CameraTools kun je alles vinden voor je (video)camera. Van camera sliders tot lenzen. Mocht je graag advies willen, dan kun je live chatten met de klantenservice op de website. Wil je liever persoonlijk advies? Bezoek dan de showroom!