De 100 beste Instagram-hotspots in Nederland

Via www.instahotspots.nl hebben tien prominente Instagrammers hun honderd favoriete Instagram-hotspots in Nederland in kaart gebracht: plekken die gegarandeerd Instagram-waardige foto’s opleveren. Uiteraard met beeld ter illustratie en praktische tips erbij. Alle foto’s werden gemaakt met de nieuwe P10 smartphone van initiatiefnemer Huawei. En omdat er nog steeds niets boven IRL gaat, organiseert elk van de tien Instagrammers de komende maanden een InstaMeet waarbij de Instahotspots gezamenlijk bezocht worden.

Lees ook:InstaMeet en fotowedstrijd rond Groot Handelsgebouw
Lees ook:Maarten Walraven wint fotowedstrijd Hilton Rotterdam
Lees ook:Instagallery 2.0 komt eraan!
Lees ook:Geheugenkaart overleeft 10 jaar onder water
Lees ook:Flickr bouwt veiligheidsventiel in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.