Instagram Stories: voor beeld dat niet blijft

Instagram krijgt de komende weken een nieuwe feature: Instagram Stories. Daarmee kun je foto’s en video’s delen in de vorm van een diashow, die na 24 uur weer letterlijk uit zicht verdwijnt (de vergelijking met Snapchat is al gemaakt). Zo kun je als je daar behoefte aan hebt alles en nog wat delen zonder dat je account uit z’n voegen barst. Je kunt ook kiezen met wie je je Stories wilt delen. Je volgers kunnen alleen reageren via Instagram Direct – geen reguliere reacties of likes ditmaal -, wat een nadeel zal zijn voor dwangmatige verzamelaars.

Lees ook:Instagram komt met ‘verdwijnende foto’s’
Lees ook:Nederlandse tieners hacken Instagram-accounts
Lees ook:Directklaarfotowedstrijd van Impossible
Lees ook:Slimme tips voor smartphonefotografie
Lees ook:Instagram waarschuwt Madonna nog één keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.