Google Street View zoekt panoramafotografen

Google Street View is inmiddels een begrip, niet in de laatste plaats dankzij de input van particulieren. Door de 360 graden panoramafoto’s komt een bepaalde locatie op je scherm echt tot leven. Maar Google zou Google niet zijn als ze niet nóg meer beeld wilden, ook bijvoorbeeld virtuele tours door bedrijfspanden. Als handreiking aan de deelnemende amateurfotografen worden komende maand nieuwe functies toegevoegd aan de Street View- en Google Maps-apps, onder meer om herkenbare personen in beeld en kentekens zonder gedoe te blurren. Verder wordt het Google Street View Camera Loan-programma uitgebreid, zodat je ook zonder eigen 360 graden camera makkelijker kunt meedoen. Zo wordt het nog eenvoudiger om je favoriete plekken te delen.

Lees ook:Ricoh Theta S: ronde beelden met minder ruis
Lees ook:Google Glass fotografeert met een knipoog
Lees ook:Zoekers: noodzaak of overbodige ballast? (2)
Lees ook:Tip van de week: close-ups met Live View
Lees ook:Nieuwe apps voor Sony NEX-camera’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.