Lomography Community Site in het nieuw

Voor een fanclub van analoge fotografie zijn lomografen zeker niet wars van de digitale techniek. Om aan de ruim één miljoen gebruikers en hun meer dan twaalf miljoen foto’s onderdak te bieden, is de Lomography Community Site compleet vernieuwd. Daardoor is de site nu beter geschikt voor apparatuur van allerlei pluimage, met inbegrip van smartphones en tablets. Helaas is nog niet alle functionaliteit van de oude site naar de nieuwe overgezet, maar daar wordt hard aan gewerkt.

Lees ook:90 miljoen Canon EOS-camera’s
Lees ook:Sony lost Samsung af als beste merk
Lees ook:Nikon Photo Contest 2016-2017
Lees ook:Photoshop Express lust nu ook raw
Lees ook:Verrekijker- & telelenzendag in de Biesbosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.