Canon’s irista krijgt update

Canon heeft z’n Cloud-dienst irista uitgebreid met diverse nieuwe functies, waaronder integratie en synchronisatie met Lightroom (waardoor de XMP-gegevens van fotobestanden ook worden opgeslagen). Verder kan irista overweg met de meeste iOS- en Android-tablets en kun je binnen irista een fotoboek samenstellen én bestellen. Tot slot krijg je nu meer opslagruimte voor je geld: 15 GB gratis, en 200 of 500 GB voor 49 respectievelijk 109 euro per jaar (was 10/50/100).

Lees ook:Canon lanceert cloud-dienst irista
Lees ook:Adobe lanceert Lightroom 6 én CC 2015
Lees ook:Flickr Pro-account is terug… maar dan anders
Lees ook:Photoshop Express lust nu ook raw
Lees ook:Samsung Galaxy Camera 2 nóg socialer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.