De populairste fotolocaties op Instagram

Terwijl Hyves ter ziele is, Twitter langzaamaan aan het leeglopen lijkt en zelfs Facebook niet meer onbedreigd schijnt te zijn, doet Instagram het nog steeds uitstekend. Instagram heeft onlangs een lijstje met de meest gefotografeerde locaties gepubliceerd. Op nummer één staat – verrassend – een winkelcentrum in Bangkok, gevolgd door Times Square in New York en Disneyland in Californië. De stad die het vaakst via Instagram gefotografeerd en gedeeld wordt, is New York, met Bangkok en Los Angeles op de tweede en derde plaats. Londen staat op vier en Moskou op zes, terwijl Parijs niet eens in de top tien voorkomt.

Ander interessant feitje: 60 procent van de Instagrammers leeft en fotografeert momenteel buiten de VS.

Lees ook:De 100 beste Instagram-hotspots in Nederland
Lees ook:Instagram populairder dan Twitter
Lees ook:Instagram passeert de 400 miljoen gebruikers
Lees ook:Instagram telt 300 miljoen gebruikers
Lees ook:Instagram zwicht voor gebruikerskritiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.