Werk aan de Muur beste startende webwinkel

Bij de Thuiswinkel Awards heeft Werk aan de Muur de award voor beste startende webwinkel gewonnen. Werk aan de Muur, dat een brug slaat tussen fotografen en andere beeldmakers enerzijds en kunstlievende consumenten anderzijds, sleepte al eerder de Dutch Startup Award in de categorie e-commerce in de wacht. Kunstliefhebbers krijgen via Werk aan de Muur de gelegenheid om een uniek kunstwerk  op het gewenste formaat in huis te halen voor een betaalbare prijs, terwijl kunstenaars langs deze weg een bredere doelgroep kunnen bereiken. Momenteel doen ruim 1500 creatievelingen, onder wie ook vele fotografen, zaken via ‘online galerie’ Werk aan de Muur.

De Thuiswinkel Awards, die zojuist voor de twaalfde keer werden uitgereikt, zijn een initiatief van Thuiswinkel.org.

Lees ook:Werk aan de Muur valt weer in de prijzen
Lees ook:Wie is/wordt de beste fotograaf van Nederland?
Lees ook:Foto Istanbul Gay Pride wint Pride Photo Award
Lees ook:Genomineerden Sony World Photography Awards 2009 bekend
Lees ook:Betaalbare (foto)kunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.