GUP kondigt ‘nieuw tijdperk in de fotografie’ aan

Klinkt een tikkeltje ambitieus, maar GUP Magazine staat dan ook voor Guide to Unique Photography. Wat dat precies inhoudt, kun je zien als je naar de website van GUP surft of de documentaire bekijkt die de Firestarter Files – een initiatief van Vodafone – op YouTube heeft gezet. Mooiste quote: “Een goeie foto moet pijn doen!” Voor binnenkort staat een aantal workshops en masterclasses op het Vodafone-hoofdkantoor op het programma. Hou voor de laatste informatie de Facebook-pagina van Firestarters in de gaten.

Lees ook:Canon komt binnenkort met ‘something BIG’
Lees ook:Blurb voor Facebook-fans
Lees ook:De CES komt er weer aan!
Lees ook:Fotografie.blog op Facebook!
Lees ook:Photo Magic: Big Brother Is Watching Your Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.