Zoom.nl-website is vernieuwd

Zoom.nl, Nederlands grootste platform voor digitale fotografie en video, leunde vrijwel vanaf dag één al zwaar op de online community. De gelijknamige website herbergt inmiddels meer dan honderdduizend actieve gebruikers en ruim twee miljoen foto’s. Die website is nu compleet vernieuwd, mede op basis van feedback van de Zoomers zelf. Aangezien lezersfoto’s zowel op de website als in het gelijknamige blad een prominente rol vervullen, is men bij Zoom.nl met name trots op de vormgeving en op de fotokwaliteit, die naar verluidt “uniek is in de wereld van fotocommunity’s”.

Meedoen aan Zoom.nl is nog steeds gratis, maar veeleisende Zoomers kunnen upgraden naar Zoom.nl+. Voor 39 euro per jaar (abonnees op het blad krijgen 50% starterskorting) kun je onder andere maar liefst 10 gigabyte aan fotomateriaal uploaden en blijf je gevrijwaard van reclame in beeld.

Lees ook:Zoom.nl trakteert op enorme fototaart
Lees ook:Fotowedstrijd Children’s Eyes On Earth
Lees ook:Modern Media lanceert EOSzine
Lees ook:Win de Frans Lanting Award met je mooiste natuurfoto
Lees ook:National Geographic: foto van de maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.