Nadia Klaver wint 3 Shots

Onder de noemer 3 Shots- Share your festival treasures hield fotomuseum Foam eerder deze zomer een fotowedstrijd voor smartphonefoto’s die waren gemaakt op festivals, gepresenteerd in series van drie. De inzendingen varieerden van verfgevechten tot juichende menigtes, maar bijgaande serie van Nadia Klaver werd door de juryleden unaniem tot winnaar gekozen. Niet alleen door de raak getroffen portretten van de zanger van Foo Fighters, maar ook dankzij de presentatie.

Nadia heeft haar kaarten voor Lowlands 2013 alvast binnen, plus onder andere een abonnement op Foam Magazine. Van harte, Nadia! Alle inzendingen zijn te bekijken via deze link, en Foam heeft weer een nieuwe term geïntroduceerd: phonetography.

Lees ook:Festivalfotografie met je smartphone
Lees ook:Foam Magazine Talents 2014 bekend
Lees ook:Filmmaanden bij &Foam
Lees ook:Foam Paul Huf Award voor Daniel Gordon
Lees ook:Fashion blog in Foam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.