Jessica Backhaus – Wonder

Foam For You houdt de vaart erin! Inmiddels is de tweede ‘inspiratievideo’ geplaatst, deze keer met Jessica Backhaus. Aan de betreffende webdocumentaire Wonder is ondertussen ook een speciale Flickr-groep gewijd. Uiteraard zijn eigen bijdragen welkom, dus de verwachting is dat het aantal deelnemers snel stijgt. Temeer omdat voor de beste inzendingen publicatie op de Foam-website in het verschiet ligt, met de kans op een jaarabonnement op Foam Magazine op de koop toe!

Lees ook:Foam Talent Call 2018
Lees ook:Foam Magazine Talents 2014 bekend
Lees ook:Fotografisch talent gezocht
Lees ook:Nieuwe tentoonstellingen en nieuw Foam Magazine
Lees ook:Foam Talent Call 2017 geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.