Alle fotoworkshops verzamelen..!

Ons collegablog Photofacts heeft onlangs een broertje gekregen. Op Photoworkshops.nl kan iedereen zijn fotografieworkshops in Nederland België adverteren. Zo krijgen geïnteresseerden op den duur in één oogopslag een aardig overzicht van het aanbod (compleet met locatie in Google Earth), terwijl er in de meeste gevallen ook in één moeite door kan worden geboekt. Uiteraard kunnen de deelnemers achteraf ook een recensie achterlaten.

Sympathiek gebaar is dat gratis workshops ook gratis geadverteerd kunnen worden. Aanbieders van betaalde workshops kunnen kiezen tussen betaling in cash of in natura (te weten door het schrijven van bijdragen voor de site).

Lees ook:Fotowedstrijd voor en door profs
Lees ook:Fotoworkshops Blijdorp: intensief
Lees ook:Fietsvakantie en fotografie (-workshop)
Lees ook:Zondag 28 maart: fotopraktijkdag Burgers’ Zoo
Lees ook:Jessica Backhaus – Wonder

Eén reactie op “Alle fotoworkshops verzamelen..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.